Het enthousiasme voor digitale vormgeving is voor mij ontstaan tijdens een éénjarige grafimedia opleiding, die ik na mijn studie aan de kunstacademie in 1996 succesvol heb afgerond.Vanaf dat moment ging er letterlijk en figuurlijk een wereld voor me open en bieden de mogelijkheden van de computer me steeds meer inzicht om tot eigen werk te komen.

Zoals een kindertekening kan ontstaan uit het niets, zo wil ik beelden maken. In het contact vanuit mijn werk met jonge kinderen, maar ook wanneer het mijn eigen privé leven betreft, ervaar ik de open kijk van kinderen op de wereld als een geweldig waardevol gegeven. De fantasievolle gesprekken die gevoerd worden, de onnavolgbare  eerste krassen op papier die een jaloersmakende oorspronkelijkheid bezitten, vormen een geweldige inspiratiebron om mee verder te gaan. Wanneer ik aan het werk ben, sluit ik het rationele zoveel  mogelijk uit, waardoor ik een enorme vrijheid ervaar in de keuzes om tot een intuïtief en persoonlijk beeld te komen.

 

Digitale kunst is de toekomst. Geen kwasten die in verontreinigende producten  omgespoeld worden, geen opslag van oud, verstoffend werk. De digitale schilderijen die ik maak zijn milieuvriendelijk en vanaf één vierkante meter te koop op drie milimeter dibond met een beschermde laklaag. Prijzen op aanvraag.